Klanten ervaringen

Wat onze klanten er van vinden…

“De Pilates reeksen bij Flowcare zijn super toegankelijk. Ik ben gestart zonder enige (sport)ervaring en kan perfect volgen. De lessen bouwen stilaan op en dat merk je ook aan je eigen kunnen. Het goede aan deze lessen zijn de nauwe opvolging en het corrigeren van de houding (is af en toe echt nodig hoor!) waardoor ik nog nooit ergens pijn gehad heb. Ik heb het niet nodig voor revalidatie, maar doe het ter ontspanning en om alles wat strakker te krijgen ;-)”

M.G. Pitales

“Erg leuke lessen waar ik telkens ontspannen buiten kom, ook al worden onze spieren tijdens de les goed op de proef gesteld. Er is aandacht voor iedereen persoonlijk zodat je de les optimaal kan volgen in functie van jouw lichaam. Een absolute aanrader!”

B.M. Pitales

“Eindelijk uitdagende lessen pilates 🙂 Een aanrader!”

A.S. Pitales

“Ik ben in januari met pilates begonnen en wist van in het begin dat dit de sport was die ik nodig had ! Deugddoende lessen , ontspannen sfeer, super lesgeefster Rosanne, persoonlijke begeleiding in kleine groep, buitenlessen bij goed weer, intense inspanning maar zonder belasting. De evolutie gaat geleidelijk en na een paar maanden merk je dat je “plots” dingen kan die je eerder niet kon ! Geeft je lichamelijke en geestelijke gelukzalige voldoening! Bedankt Rosanne!”

C.G. Pitales