Aanbod training

Pilates

Pilates maakt het lichaam sterker, leniger, verbetert de circulatie en versterkt jouw innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Pilates verenigt lichaam en geest waarbij je bouwt aan een betere houding en een verbetering van het lichaamsbewustzijn. Ervaar je rugklachten of nekklachten? Heb je regelmatig pijnklachten ten gevolge van een zittend beroep? Wil je graag meer kracht en flexibiliteit in jouw lichaam? Dan is pilates jouw ideale trainingsvorm. Gedurende de hele training wordt er gewerkt vanuit het powerhouse, het centrum van het lichaam (bestaande uit buikspieren, rugspieren, bekkenbodemspieren en heupen) en bouw je een correct bewegingspatroon op.

Meer info en inschrijven

Hiit it – bootcamp

Een leuke en gevarieerde workout waarbij core, kracht, coördinatie én conditie wordt gecombineerd. Deelnemen kan op elk niveau en de oefeningen worden zodanig aangeboden dat je de intensiteit op jouw niveau kan afstemmen. Zoek je een sportieve uitdaging zonder jouw lichamelijke grenzen voorbij te gaan? Trainen in kleine groepen waar je persoonlijke doelstellingen kan realiseren én kan gestimuleerd worden door de groep? Of ben je aan het einde van je revalidatie en zoek je nog een opstapje naar jouw sporthervatting? Dan kan deze les iets voor jou zijn!

Meer info en inschrijven

MamaFIT

Opnieuw starten met sporten na de zwangerschap? Het kan een uitdaging zijn. Je lichaam is veranderd en je bent misschien nog niet helemaal zeker wat kan en mag. Bovendien is het niet altijd makkelijk om in die eerste weken en maanden lang weg te zijn van je baby. Daarom is er Mamababyfit, sporten mét baby 🙂 Deze lessenreeks voor nieuwe moeders is een combinatie van spierversterkende oefeningen, gericht op bekkenbodem, heupen en rompstabiliteit, waarbij je baby betrokken wordt. Daarnaast is er ook onze small group les MamaFit. In kleine groep en met de juiste begeleiding, werken aan core, kracht en een stukje conditie. De ideale tussenstap tussen kine en intensiever sporten.

Meer info en inschrijven

Zwangerschapspilates

Onderzoek toont aan dat blijven sporten en bewegen tijdens de zwangerschap gunstige en positieve effecten heeft op moeder én baby. Verwacht je een kindje en heb je zin om aan jouw conditie en fitheid te blijven werken? Wil je jouw spieren op een leuke en ontspannen manier blijven trainen en ondertussen bewust met jouw zwangerschap en lichaam bezig zijn? Zwangerschap en pilates = de perfecte combo! Alle oefeningen worden aangepast aan jouw fase van de zwangerschap, en je leert optimaal gebruik te maken van de bekkenbodemspieren, diepe buikspieren en heupstabilisatoren.

Meer info en inschrijven

Training & coaching

Wil je efficiënter en gezonder trainen op basis van je trainingszones? Wil je het maximale halen uit je training zonder onnodig veel in het rood te gaan? Wil je perfect weten hoe je moet doseren tijdens jouw loop- of fietstrainingen? Professionele begeleiding kan hierbij helpen! Je hoeft écht geen topsporter te zijn om meer doelbewust te trainen. Maximale inspanningstesten met lactaatmeting, blessurepreventie screening én trainingsschema’s op maat vind je allemaal terug in ons aanbod training en coaching.

Meer info en inschrijven

Personal training

Mag het nog net een stukje persoonlijker? Zoek je een coach die jou kan begeleiden bij jouw weg naar een fitter lichaam, minder klachten, een betere houding, meer energie? Via personal training helpen we jou graag bij jouw sportieve tocht naar je doelen. Heb je een spartacusrun op het programma staan, een trail run of misschien heb je wel gepland om de Ventoux te gaan beklimmen. We helpen jou met onze passie voor bewegen om met glans dit doel te behalen! Personal training kan in een traject, op weg naar jouw doel, maar kan ook voor individuele sessies. Ben je een fervent tennisser en wil je graag jouw ideale warming up programma? Of ben je een loper en wil je graag een geschikt blessurepreventieprogramma om thuis te doen? We helpen graag, zo heb je niet langer een excuus om het niet te doen 😉

Meer info en inschrijven