Heropening praktijk 4 mei 2020

Goed nieuws!

Vanaf volgende week openen we de deuren van de praktijk opnieuw voor jullie. Uiteraard mét de nodige veiligheidsmaatregelen. We mogen opnieuw consultaties uitvoeren, en zullen hiervoor het nodige doen om dit voor jullie en ons in alle veiligheid te kunnen doen.

We blijven uiteraard ook video consults aanbieden!

Groepslessen gaan voorlopig nog niet terug van start.
Je kan wél blijven inschrijven voor onze live lessen pilates op maandag- en donderdagavond, en dinsdagochtend.

Je kan opnieuw online afspraken inplannen voor kinesitherapie via de website, zowel voor een afspraak in de praktijk als voor videoconsults.

Voor de afspraken in de praktijk hanteren we wel enkele voorwaarden waar eenieder zich aan dient te houden:
* Indien je te vroeg zou zijn voor je afspraak, gelieve dan te wachten in de auto of buiten. We trachten de wachtzaal zo min mogelijk te gebruiken.
* Heb je thuis een mondmasker? Dan zouden we willen vragen om dat te dragen tijdens de consultatie. Wij zullen dit uiteraard ook doen!
* We voorzien voldoende handontsmetting in de praktijk. Graag hiervan gebruik maken bij begin en einde van de consultatie.
* Voel je je niet helemaal goed, blijf dan thuis. Breng ons hiervan bij voorkeur telefonisch op de hoogte.
* Waar we kunnen, brengen we de oefentherapie naar buiten, dan kan je ineens nog wat genieten van gezonde buitenlucht 😉 . . .

We voorzien dat er geen overlap is tussen de consultaties en gebruiken dat moment steeds om de behandelbank, klinken en dergelijke te ontsmetten. . .

Wij zijn er klaar voor en kijken er naar uit jullie terug te kunnen helpen, fit worden – fit blijven.

 

Tot binnenkort!
Team Flowcare