Welkom Heleen!

Vanaf deze maand kan je voortaan ook afspraken maken bij onze nieuwe collega Heleen voor Kinesitherapie én training. Heleen heeft haar master Kinesitherapie behaald aan de KU Leuven waarna ze zich meteen verder gespecialiseerd heeft met een postgraduaat opleiding manuele therapie. En ook nu staat er nog een verdere verdieping in de myofasciale therapie gepland en een opleiding tot gecertificeerd personal trainer. Ze heeft zelf ook een passie voor alles wat met sport en gezondheid te maken heeft én brengt dat met veel enthousiasme en plezier over aan jullie.
Tijdens haar studies heeft ze al heel wat ervaring opgedaan in een olympisch gespecialiseerde kinesitherapiepraktijk in Toronto (Canada). In haar vrije tijd kan je haar wel eens terugvinden op de koersfiets en gaat ze graag lopen en fitnessen.

Je kan afspraken bij Heleen inplannen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, ook in de avonden! En ben je benieuwd of een bootcamp iets voor jou is? Kom gerust eens mee proberen bij haar bootcamplessen op woensdagavond, 19u30 of 20u30.